Praktijk Oefentherapie Cesar, Feldenkrais

Ervaringen

Voordat ik naar oefentherapie ging had ik veel therapieën, medicijnen etc. geprobeerd maar niets hielp mij. Totdat de Huisarts mij doorverwees naar oefentherapie en dit heeft mij eindelijk geholpen. Marie-Jose kan heel goed luisteren. Ik voelde me begrepen bij haar. Ze gaf mij veel handvatten waar ik verder mee kon. Professioneel, deskundig en veel ervaring. Aanrader.

Anoniem via Qualiview

Een zeer rustige therapeut waarbij je echt jezelf mag en kunt zijn…. heel menselijk. De klacht was direct bekent bij Marie-José, en de huisarts schreef medicijnen voor. Die heb ik niet meer nodig! Ze is een geweldige vrouw een echte therapeut heel aardig respectvol serieus, een luisterend oor. Als ik niet naar Marie-José was gegaan was ik een wrak geweest.

Anoniem via Qualiview

Mijn klachten werden serieus genomen en wanneer er tijdens de behandelperiode iets veranderde werd de behandeling aangepast. Zij gaf goede uitleg en hielp om de oefeningen goed te doen.

Anoniem via Qualiview

Ik was zelf verrast dat met een kleine aanpassing in handelingen en oefeningen mijn klachten zijn verbeterd dus dat zou ik een ander ook gunnen. En de therapeute is een fijn en lief mens die weet waar ze het over heeft! Er wordt goed naar mij geluisterd, klachten worden serieus genomen en een prettige benadering. Dat ik het heel goed vind dat ze het zakelijk, maar ook gezellig houdt tijdens de therapie. Ze luistert heel goed naar je en legt alles goed uit.

Anoniem via Qualiview

Ik vind Marie-José een prettig, vriendelijk en ter zake kundig iemand. Ze legt alles goed duidelijk uit, en leeft echt met je mee, om een goed resultaat vd behandeling te krijgen. Marie-José je neemt alle tijd voor mijn verhaal en probeert een oplossing te bieden door even te praten of gewoon lekker aan de slag te gaan met een oefening. Die weer een positieve draai in de goede richting geeft.

Anoniem via Qualiview

Marie-José heeft mijn klachten goed begrepen en door haar grote kennis van de anatomie van het menselijk lichaam heeft ze mij, door middel van een aantal eenvoudige oefeningen, geleerd om mij beter te bewegen. De oefeningen gaan nog steeds goed. Ik voel me er goed bij. Perfect.

Anoniem via Qualiview

Ik had veel last van migraine zelfs zo erg dat ik een jaar lang chronische migraine heb gehad. Medicatie hielp niet meer. Met behulp van oefentherapie is het zoveel verbeterd dat ik nu nog maar 1x in de 4 maanden een aanval heb. Dit is voor mij heel weinig ik ben er heel blij mee. Ze is betrokken en betrouwbaar, en je krijgt ook altijd antwoord op je mail en app. Een luisterend oor en goede feedback.

Anoniem via Qualiview

Marie-José is een heel zorgzaam en warm persoon, chapoo! !!!! Ik heb er veel aan gehad en ik voelde me op mijn gemak, en ik heb (bijna) geen pijn meer.

Anoniem via Qualiview

Fijn dat het zo vertrouwd en laagdrempelig aanvoelde. Deskundigheid en serieus en gedreven therapeute. Meelevend. Zoekt het beste voor je.

Anoniem via Qualiview

Praktische oefeningen. Goede duidelijke uitleg over hoe mijn klachten ontstaan en hoe ik hier zelf wat aan kan veranderen. Het is heel erg prettig om met de oefentherapeut te praten en ze luistert naar je. Dit beveel ik anderen ook aan.

Anoniem via Qualiview