Praktijk Oefentherapie Cesar, Feldenkrais

De praktijk voor Oefentherapie Cesar & Feldenkrais, Beelaerts wenst je een stralend en beweegrijk 2019!

Tijdens het wandelen met mijn hond mocht ik deze foto half november maken tijdens een mooie zonsopkomst; Otterlo op z’n best! En dat wilde ik graag met jullie delen.

Verder presenteer ik jullie met trots mijn nieuwe website. Ik hoop dat je er kunt vinden wat je zoekt neem anders contact met mij op. Via Marieke Anthonisse/Zakenmam kwam ik bij Sandra Boon terecht, die vervolgens mijn website maakte. Hij is overzichtelijker geworden vind ik zelf. En Sandra heeft een goede kijk op de indeling. Dank je wel Marieke en Sandra voor het behalen van mijn doel in 2018 namelijk: een nieuwe website maken. Dat is gelukt!!

Fijne dag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *